Snorkalas

Vi är båda superförkylda. Men vi reagerar på samma sätt. Vi äter så himla mycket. Men bara massa skräp eftersom vi inte orkar göra nåt vettigt.

Igår så blev det gröt med köpt päronpuré på morgonen. Vi var hemma hos farmor och då kan man ju festa till det... :) Till lunch blev det en köpt burk med nån kyckling, pasta och majs. Prinsessan gillar ju mammas variant men den köpta varianten gick inte ner alls (mamma blå av stolthet). Sen försökte vi med köpt youghurt med banan och päron. Den dissades också av oss alla... Den innehöll hela 20% (!) youghurt. Mesta ingrediens var vatten... Kanske smartare och billigare att köpa vanlig youghurt och blanda i lite banan. Donnan åt istället en alldeles vanlig banan tillsammans med farfar.

Till middag så blev det en nötkött, pasta och majs. Ni vet, den största favoriten, alla kategorier... Men hon var hungrig och fortsatte hugga efter skeden. Köpt puré med persika slank också ner utan att huggandet avtog. Så då blev det sista äppelkrämen men donnan var ändå inte nöjd. Men efter en halv banan sa mamma stopp.

Fast en amning slank ner efter cirka en timme... Och ingenting kom upp.

Idag har vi bara ätit gröt och sen nån gammal fisk och broccoli som låg och skräpade i frysen. Jag skall iväg och byta barnmatstankar på öppna förskolan ikväll. Så jag har förberett kikärtor, fikon och aprikoser. Nu skall det skrytas!

Om snoret slutar rinna tills dess...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0