Ändring på tröjan

Idag så sydde jag klar tröjan. Den var stor men fin och sen när jag skulle brodera på den så kom på jag på att jag nog ville göra något annat. Så då kom jag på att jag har en massa märken som man stryker  på som jag köper på mig på reor. Prinsessan är ju himla förtjust just nu i Barbapapa så det fick bli en snygg liten Barbaskön på tröjan. Det är den svarta lurviga för alla som inte har dödskoll på vad Barbabarnen heter. Det blev himla bra. Så nu måste jag verkligen ta mig ett snack med sambon angående bilder... :)

Nu har jag snackat och hittat lösningen... Men inte orken att ta några snygga bilder men här kommer underverket i alla fall...


Knappklänning!

Glömde skryta med min knappklänning också! Sydde en klänning till prinsessan av en gammal tröja som har varit min. Den är riktigt gräsgrön och jag använde både halslinningen som var lite "farfarströjestuk" på och armarna. Men sen sydde jag på en massa knappar i roliga färger som gör att klänningen verkligen sticker ut och är unik och barnsligt rolig.

Men som sagt så fort jag lägger ut bilderna så kommer ni att dåna! :)


Datorhaveri

Just nu är vår dator på service och gud vet när vi får tillbaka den... OM vi får tillbaka den. Vi har fått låna en dator från en kompis men från det till att ladda över bilder från kameran hit är steget långt.

Istället får ni tro mig på mitt ord när jag säger att frånvaron av dator gör att jag hinner sy ganska mycket. Hittills har det blivit en matchande tunika klänning till karamellbyxorna som jag är apnöjd med, ändrat och gjort klart de orangebruna byxorna samt ett par tights. Det senaste tillskottet är att jag ikväll har sytt en enkel röd raglantröja som jag skall brodera dit en slips på. Helt snott ifrån Mustafas blogg men som jag tydligen inte kan länka till... Men ändå...

Men håll ut en dag skall jag lägga ut bilderna och ni kommer att häpna. Jag är verkligen jättenöjd med allt hittills.



Den som väntar på något gott... Här kommer tunikan. Lite skitig efter användande men ändå... Mönstret är från Ottobre, något förlängt.



Nästa projekt blir gröt till en liten Sixten...

RSS 2.0